Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις

Καταπολέμιση ιών και εντόμων

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ελάτε να συζητήσουμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε:

  Απολυμάνσεις

  Εξοντώνουμε παθογόνους μικροοργανισμούς που απειλούν την δημόσια υγεία. Εξυπηρετούμε σπίτια & πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας μεθόδους σε απόλυτα φιλικές προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

  Γιατί είναι απαραίτητη;

  Οι ιοί μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο και επιφάνεια στους χώρους σας. Αν δεν αντιμετωπισθούν, ενδέχεται να αποτελέσουν κύριο παράγοντα ασθενειών, θέτοντας την υγεία σας σε κίνδυνο.

  Απεντομώσεις

  Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας σε χώρους που βρίσκονται άνθρωποι και κατοικίδια ζώα.

  Εκτός των υλικών ζημιών που τα παράσιτα, σας προκαλούν, εγκυμονούν και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την περιουσία σας όλο το χρόνο. Οι κατσαρίδες, οι κοριοί, οι ψύλλοι, τα τσιμπούρια, οι τερμίτες, το σαράκι κ.λπ. αλλά και τα τρωκτικά μεταφέρουν διάφορες ασθένειες, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τα κρατήσουμε μακριά από τον χώρο μας.

  Καλέστε μας τώρα για να σας δώσουμε την κατάλληλη προσφορά για το χώρο σας!!

  Επιτυχημένη απεντόμωση:

  • Ξεκινήστε με την ενδελεχή επιθεώρηση των χώρων σας και τον εντοπισμό των επικίνδυνων εστιών.

  • Απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία, ώστε να επιλέξει την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο καταπολέμησης.

  • Διατηρήστε ασφαλή τον χώρο σας, με τη δημιουργία προστατευτικού δικτύου και τακτικούς ελέγχους.

  Μυοκτονίες

  Η καταπολέμηση των τρωκτικών ή μυοκτονία γίνεται με χημικό τρόπο.Ο χημικός χρησιμοποιείται κυρίως για προληπτική μυοκτονία, αλλά και μετά τη διαπίστωση του προβλήματος. Στη μυοκτονία, για λόγους ασφαλείας, τα δολώματα τοποθετούνται εντός καλά στερεωμένων δολωματικών σταθμών, στους οποίους λόγω κατασκευής (μικρές οπές εισόδου) δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα, ώστε να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα λήψης από αυτά.

  Γιατί απεντομώσεις & απολυμάνσεις από την Green Future;

  Ο μόνος τρόπος για να νικήσεις τα παράσιτα στο δικό τους παιχνίδι είναι να τα καταπολεμήσεις με τον δικό τους τρόπο και τις δικές τους συνήθειες.

  Με τη συνεχή εκπαίδευση, τις κατάλληλες γνώσεις την μεγάλη εμπειρία μας καθώς και την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, από το επιστημονικό προσωπικό μας, αποτελούμε την καταλληλότερη επιλογή για την λύση του προβλήματός σας.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Στις εφαρμογές απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας οι τιμές καθορίζονται τόσο από τα τετραγωνικά μέτρα όσο και από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής.

  Φυσικά. Οι εφαρμογές γίνονται υπό την επίβλεψη επιστήμονα γεωπόνου. Διαθέτουμε πιστοποίηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τα φάρμακα-σκευάσματα είναι εγκεκριμένα.