Συχνές Ερωτήσεις

Συντηρήσεις κήπων και Αρχιτεκτονική τοπίου

Q & A

Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει! Ωστόσο, για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας καλέσετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Στις συντηρήσεις κήπων η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου και από τις εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και να εκτιμήσουμε κατά προσέγγιση το κόστος.

Στο χρόνο συντήρησης δεν συγκαταλέγεται μόνο το μέγεθος του κήπου σας. Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι ο κήπος. Επίσης στην παράταση του χρόνου συμβάλλουν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Τέλος, ο βαθμός δυσκολίας των εργασιών, η επικινδυνότητά τους καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος χώρου από ζημιές σίγουρα προσθέτουν ώρες. Γενικά, εάν έχει τηρηθεί η συντήρηση του κήπου κατα τους προηγούμενους μήνες, μία απλή συντήρηση διαρκεί 3-4 ώρες.

Όταν μπαίνουμε σε έναν κήπο, γνωρίζουμε τί εργασίες πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, εάν έχετε κάποιο δικό σας πλάνο μπορείτε να μας υποδείξετε.

Όχι, δεν χρειάζεται. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα εργαλεία μας είναι βενζινοκίνητα ή με μπαταρίες επομένως δεν απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής.

Βεβαίως. Διαθέτουμε τριμηνιαία πακέτα συνεργασίας. Έτσι, κάθε 3 μήνες ερχόμαστε (με ραντεβού) στο χώρο σας και θα γνωρίζετε οτι οι εργασίες στον κήπο σας γίνονται με επιμέλεια και από έμπειρους κηπουρούς. Έτσι ο κήπος σας θα είναι πάντα περιποιημένος.

Βεβαίως, μπορούμε να τοποθετήσουμε έτοιμους φράχτες.

Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με τρεις παράγοντες:
Μέγεθος Δέντρου – Η αφαίρεση μεγαλύτερων δέντρων είναι πιο ακριβή, δεδομένου ότι απαιτούν περισσότερη εργασία και μερικές φορές περισσότερο εξοπλισμό. Ο καθένας από αυτούς τους δίσκους κοστίζει, ο οποίος πρέπει να αντανακλάται στην τιμή μας.

Τοποθεσία δέντρου – ένα δέντρο κοντά σε οικίες ή ηλεκτρικές γραμμές θα απαιτήσει περισσότερες προφυλάξεις για να αποφευχθεί η καταστροφή αυτών των δομών. Αυτές οι προφυλάξεις είναι γενικά περισσότερη εργασία και εξοπλισμός, γεγονός που οδηγεί και πάλι το κόστος μας.

Είδη δένδρων – ορισμένα δέντρα, όπως αυτά με πολλαπλούς κορμούς, είναι ελαφρώς πιο δύσκολα να αφαιρεθούν ή να κλαδευτούν.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές αλλά και προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν στα φυτά σας με προϊόντα φυτοπροστασίας.

συντήρηση κήπου

Συντήρηση Κήπων

Περισσότερα
Σχεδιασμός Κήπου - Κατασκευή Κήπου Green Future

Κατασκευή Κήπων

Περισσότερα

Τοποθέτηση Χλοοτάπητα

Περισσότερα

Κλάδεμα Δέντρων

Περισσότερα

Αυτόματο Πότισμα

Περισσότερα

Λιπάνσεις – Μεταφυτεύσεις

Περισσότερα

Δείγματα Δουλειάς

  • κοπή φοίνικα

Κοπή – Κλάδεμα Φοίνικα

28 Δεκεμβρίου, 2019|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοπή – Κλάδεμα Φοίνικα

Η κοπή φοίνικα αλλά και το κλάδεμα αυτού δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Γενικότερα κατά [...]

  • Εργασίες για τον κήπο το φθινόπωρο

Κήπος το φθινόπωρο: Εργασίες κηπουρικής & φθινοπώρου

5 Σεπτεμβρίου, 2019|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κήπος το φθινόπωρο: Εργασίες κηπουρικής & φθινοπώρου

Το φθινόπωρο είναι στην αρχή του και τα δροσερά βράδια εισάγονται σταδιακά και γίνονται όλο [...]