Κλάδεμα Δέντρων

Δώστε στο δέντρο σας τη φροντίδα που χρειάζεται.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ελάτε να συζητήσουμε για το κλάδεμα των δέντρων σας:

  Κλάδεμα Δέντρων

  Η ομάδα μας ειδικεύεται σε μεγάλους όγκους κήπων, πάρκα, εμπορικούς και δημόσιους χώρους. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε από την αποτελεσματικότητά μας, η οποία οφείλεται στην εμπειρία μας!

  Παναγιώτης

  Κλάδεμα Δέντρων & Φυτών – Φράχτη

  Όποια και αν είναι η αιτία κλαδέματος του δέντρου, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς. Έχουμε κλαδέψει κάθε είδος δέντρου και σε κάθε ηλικία του.

  Το κλάδεμα δένδρων ή εξολοκλήρου η κοπή του, είναι πολύ περίπλοκη και απαιτεί τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Η Green Future με μία δωρεάν εκτίμηση μπορούμε εύκολα να αξιολογήσουμε τον τρόπο που θα κλαδευτεί-κοπεί το δέντρο με ασφάλεια προς τις δημόσιες και ιδιωτικές ιδιοκτησίες. Οι τιμές μας είναι λογικές επιθυμώντας να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

  Από την μεριά μας φροντίζουμε για όλους τους πελάτες μας. Αξίζει να γνωρίζετε οτι πλένουμε και απολυμαίνουμε τακτικά τα εργαλεία κλαδέματος. Αυτό βοηθά στην αποφυγή της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών από φυτό σε φυτό.

  Οφέλη από το κλάδεμα δέντρων

  Την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η εργασία, θα σας τηλεφωνήσουμε για να επαληθεύσουμε την ώρα που θα είμαστε στο χώρο σας. Δίνουμε στους πελάτες μας ένα δίωρο περιθώριο χρόνου άφιξης.

  Δείγματα Έργων μας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Στις συντηρήσεις κήπων η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου και από τις εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και να εκτιμήσουμε κατά προσέγγιση το κόστος.

  Στο χρόνο συντήρησης δεν συγκαταλέγεται μόνο το μέγεθος του κήπου σας. Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι ο κήπος. Επίσης στην παράταση του χρόνου συμβάλλουν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Τέλος, ο βαθμός δυσκολίας των εργασιών, η επικινδυνότητά τους καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος χώρου από ζημιές σίγουρα προσθέτουν ώρες. Γενικά, εάν έχει τηρηθεί η συντήρηση του κήπου κατα τους προηγούμενους μήνες, μία απλή συντήρηση διαρκεί 3-4 ώρες.

  Όταν μπαίνουμε σε έναν κήπο, γνωρίζουμε τί εργασίες πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, εάν έχετε κάποιο δικό σας πλάνο μπορείτε να μας υποδείξετε.

  Όχι, δεν χρειάζεται. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα εργαλεία μας είναι βενζινοκίνητα ή με μπαταρίες επομένως δεν απαιτείται και ηλεκτρικό ρεύμα.

  Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής.

  Βεβαίως. Διαθέτουμε τριμηνιαία πακέτα συνεργασίας. Έτσι, κάθε 3 μήνες ερχόμαστε (με ραντεβού) στο χώρο σας και θα γνωρίζετε οτι οι εργασίες στον κήπο σας γίνονται με επιμέλεια και από έμπειρους κηπουρούς. Έτσι ο κήπος σας θα είναι πάντα περιποιημένος.

  Βεβαίως, μπορούμε να τοποθετήσουμε έτοιμους φράχτες.

  Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με τρεις παράγοντες:
  Μέγεθος Δέντρου – Η αφαίρεση μεγαλύτερων δέντρων είναι πιο ακριβή, δεδομένου ότι απαιτούν περισσότερη εργασία και μερικές φορές περισσότερο εξοπλισμό.

  Τοποθεσία δέντρου – ένα δέντρο κοντά σε οικίες ή ηλεκτρικές γραμμές θα απαιτήσει περισσότερες προφυλάξεις για να αποφευχθεί η καταστροφή αυτών των δομών. Αυτές οι προφυλάξεις είναι γενικά περισσότερη εργασία και εξοπλισμός, γεγονός που οδηγεί και πάλι το κόστος μας.

  Είδη δένδρων – ορισμένα δέντρα, όπως αυτά με πολλαπλούς κορμούς, είναι ελαφρώς πιο δύσκολα να αφαιρεθούν ή να κλαδευτούν.