Σχεδιασμός Κήπου

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον κήπο σου!

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ελάτε να συζητήσουμε για το σχεδιασμό και την κατασκευή του κήπου σας:

  Αρχιτεκτονική τοπίου

  Ο σχεδιασμός κήπου της Green Future θα προσαρμοστεί στον προϋπολογισμό και το στυλ σας. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα επιλογών που σίγουρα κάποια θα είναι η ιδανική για εσάς.

  Δημήτρης

  Κατασκευή κήπου από την αρχή!

  Δεν είναι πάντα εύκολο να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε ένα όμορφο εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι οι δικές σας απαιτήσεις και ιδέες είναι το κλειδί για να μετατρέψετε τον κήπο σας σε μια περιοχή που σας αντιπροσωπεύει.

  Συνδυάζοντας την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και το πάθος μας με τα προσόντα και την επίσημη εκπαίδευση στον σχεδιασμό κήπου και γενικότερα την κηπουρική, εγγυόμαστε ότι ο κήπος σας θα προσαρμοστεί στις επιθυμίες σας! Ένας καλά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος κήπος είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας αλλά και προσωπική ευφορία καθώς τον χρησιμοποιείτε και διασκεδάζετε στον κήπο!

  Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός κήπου

  Σχεδιάζοντας έναν κήπο από την αρχή και κατασκευάζοντάς τον έχει πολλά οφέλη που εξοικονομούν χρήματα μακροπρόθεσμα.

  Δείγματα Έργων μας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Στις συντηρήσεις κήπων η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου και από τις εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και να εκτιμήσουμε κατά προσέγγιση το κόστος.

  Στο χρόνο συντήρησης δεν συγκαταλέγεται μόνο το μέγεθος του κήπου σας. Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι ο κήπος. Επίσης στην παράταση του χρόνου συμβάλλουν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Τέλος, ο βαθμός δυσκολίας των εργασιών, η επικινδυνότητά τους καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος χώρου από ζημιές σίγουρα προσθέτουν ώρες. Γενικά, εάν έχει τηρηθεί η συντήρηση του κήπου κατα τους προηγούμενους μήνες, μία απλή συντήρηση διαρκεί 3-4 ώρες.

  Όταν μπαίνουμε σε έναν κήπο, γνωρίζουμε τί εργασίες πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, εάν έχετε κάποιο δικό σας πλάνο μπορείτε να μας υποδείξετε.

  Όχι, δεν χρειάζεται. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα εργαλεία μας είναι βενζινοκίνητα ή με μπαταρίες επομένως δεν απαιτείται και ηλεκτρικό ρεύμα.

  Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής.

  Βεβαίως. Διαθέτουμε τριμηνιαία πακέτα συνεργασίας. Έτσι, κάθε 3 μήνες ερχόμαστε (με ραντεβού) στο χώρο σας και θα γνωρίζετε οτι οι εργασίες στον κήπο σας γίνονται με επιμέλεια και από έμπειρους κηπουρούς. Έτσι ο κήπος σας θα είναι πάντα περιποιημένος.

  Βεβαίως, μπορούμε να τοποθετήσουμε έτοιμους φράχτες.

  Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με τρεις παράγοντες:
  Μέγεθος Δέντρου – Η αφαίρεση μεγαλύτερων δέντρων είναι πιο ακριβή, δεδομένου ότι απαιτούν περισσότερη εργασία και μερικές φορές περισσότερο εξοπλισμό.

  Τοποθεσία δέντρου – ένα δέντρο κοντά σε οικίες ή ηλεκτρικές γραμμές θα απαιτήσει περισσότερες προφυλάξεις για να αποφευχθεί η καταστροφή αυτών των δομών. Αυτές οι προφυλάξεις είναι γενικά περισσότερη εργασία και εξοπλισμός, γεγονός που οδηγεί και πάλι το κόστος μας.

  Είδη δένδρων – ορισμένα δέντρα, όπως αυτά με πολλαπλούς κορμούς, είναι ελαφρώς πιο δύσκολα να αφαιρεθούν ή να κλαδευτούν.