Τοποθέτηση Γκαζόν

Απολαύστε τον κήπο σας, όπως του αξίζει!

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ελάτε να συζητήσουμε για το γκαζόν σας:

  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα

  Όταν βλέπετε ένα σπίτι με κήπο, χωρίς καταπράσινο γκαζόν..δεν είναι πλήρες. Φανταστείτε να έχετε ένα όμορφο γκαζόν για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού, ένα μέρος για να παίξετε με την οικογένειά σας ή για να κάνετε ένα ωραίο μπάρμπεκιου.

  Δημήτρης

  Τοποθέτηση Γκαζόν

  Εδώ στο Green Future, είμαστε ειδικοί στο να διαμορφώσουμε το γκαζόν του σπιτιού σας. Το μυστικό σε μία τοποθέτηση γκαζόν είναι η προετοιμασία.

  Με τη συνάντησή μας θα επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο χλοοτάπητα που θα ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στις ανάγκες σας. Είτε θέλετε κάτι πιο ανθεκτικό και διακοσμητικό είτε θέλετε φυσικό γκαζόν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

  Αν αγαπάτε να βλέπετε το φρέσκο γρασίδι αλλά δεν σας αρέσει η ταλαιπωρία της λάσπης, το κούρεμα και η συντήρηση – είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια πρακτική και εύκολη λύση! Το τεχνητό γρασίδι είναι ιδανικό για τοπία όλων των μορφών και μεγεθών και η επαγγελματική μας ομάδα είναι εδώ για να δουλέψει για κάθε γούστο, προϋπολογισμό και ανάγκη! Μπορείτε να απολαύσετε μια αυθεντική εμφάνιση σε ζεστό ή παγωμένο καιρό και δεν θα χάσει την ποιότητα, το χρώμα ή την υφή του. Είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, ιδανικό για χώρους που παίζουν παιδιά και δεν απαιτεί λίπανση ή πότισμα!

  Φροντίδα γκαζόν

  Σε ορισμένες περιπτώσεις, το γκαζόν σας μπορεί να απαιτεί μόνο τις συμβουλές μας και την εφαρμογή σωστών μεθόδων λίπανσης και ψεκασμών. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται καθάρισμα από τη βρωμιά και τα ζιζάνια.

  Δείγματα Έργων μας

  Συχνές Ερωτήσεις

  Στις συντηρήσεις κήπων η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του κήπου και από τις εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν. Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες και να εκτιμήσουμε κατά προσέγγιση το κόστος.

  Στο χρόνο συντήρησης δεν συγκαταλέγεται μόνο το μέγεθος του κήπου σας. Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το πόσο εγκαταλελειμμένος είναι ο κήπος. Επίσης στην παράταση του χρόνου συμβάλλουν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν. Τέλος, ο βαθμός δυσκολίας των εργασιών, η επικινδυνότητά τους καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος χώρου από ζημιές σίγουρα προσθέτουν ώρες. Γενικά, εάν έχει τηρηθεί η συντήρηση του κήπου κατα τους προηγούμενους μήνες, μία απλή συντήρηση διαρκεί 3-4 ώρες.

  Όταν μπαίνουμε σε έναν κήπο, γνωρίζουμε τί εργασίες πρέπει να γίνουν. Ωστόσο, εάν έχετε κάποιο δικό σας πλάνο μπορείτε να μας υποδείξετε.

  Όχι, δεν χρειάζεται. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα εργαλεία μας είναι βενζινοκίνητα ή με μπαταρίες επομένως δεν απαιτείται και ηλεκτρικό ρεύμα.

  Διαθέτουμε όλους τους τρόπους πληρωμής.

  Βεβαίως. Διαθέτουμε τριμηνιαία πακέτα συνεργασίας. Έτσι, κάθε 3 μήνες ερχόμαστε (με ραντεβού) στο χώρο σας και θα γνωρίζετε οτι οι εργασίες στον κήπο σας γίνονται με επιμέλεια και από έμπειρους κηπουρούς. Έτσι ο κήπος σας θα είναι πάντα περιποιημένος.

  Βεβαίως, μπορούμε να τοποθετήσουμε έτοιμους φράχτες.

  Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με τρεις παράγοντες:
  Μέγεθος Δέντρου – Η αφαίρεση μεγαλύτερων δέντρων είναι πιο ακριβή, δεδομένου ότι απαιτούν περισσότερη εργασία και μερικές φορές περισσότερο εξοπλισμό.

  Τοποθεσία δέντρου – ένα δέντρο κοντά σε οικίες ή ηλεκτρικές γραμμές θα απαιτήσει περισσότερες προφυλάξεις για να αποφευχθεί η καταστροφή αυτών των δομών. Αυτές οι προφυλάξεις είναι γενικά περισσότερη εργασία και εξοπλισμός, γεγονός που οδηγεί και πάλι το κόστος μας.

  Είδη δένδρων – ορισμένα δέντρα, όπως αυτά με πολλαπλούς κορμούς, είναι ελαφρώς πιο δύσκολα να αφαιρεθούν ή να κλαδευτούν.